Koffie

Ontdek jouw favoriete bakje koffie. Onze koffies komen van alle uithoeken van de wereld. Geniet!

Pure landen koffie

Elk land heeft  zijn eigen smaakeigenschappen. De hoogte van de plantage, het klimaat en verwerkingsproces heeft invloed op de smaak van de koffie

Santos Brazil Cerrado

De beste Braziliaanse koffie wordt in het zuiden geoogst vanwege het tropische klimaat en de hoge ligging. Een zorgvuldig geproduceerde Braziliaanse koffie uit de deelstaat Minas Gerais. Deze koffie is mild en zacht met een zoete, iets droge en kruimige smaak. Heerlijk gezet in een cafétiere of als snelfilter

Sulawesi Kalosi

Een volle, zware, iets kruidige koffie met een zwoele smaak. Een koffie voor romantische zielen. Koffie is zeer geschikt voor een latte macchiato, cappuccino, of als je van een coffee special houdt met een siroopje en slagroom. Deze koffiesmaak blijft onder alle omstandigheden staan.

Ethiopia Sidamo

Sidamo, ligt in het zuiden van Ethiopië daar komt deze lekkere koffie vandaan. Smaakomschrijving is vol, aromatisch, iets zoet en fruitig van smaak. Een geweldige koffie toegankelijk en geschikt voor elk moment van de dag.

Sumatra Gayo Mountain

Een biologische koffie van het Indonesische eiland Sumatra, met het Max Havelaar keurmerk. Vol, krachtig en een kruidige nasmaak. Plantages liggen rondom de stad Takegon en het meer Tawar, op 1300 meter hoogte en worden verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Melanges

De beste smaakeigenschappen van verschillende landenkoffies zijn door onze melangeur samengesteld.
Deze melanges krijgen zo hun eigen smaak pallet.

Café Diego

Geschikt voor alle koffievarianten
——————————————-
Café Diego is een krachtige, frisse espressomelange met een mooie body. En 100% Arabica koffie uit Latijns-Amerikaanse landen zoals Mexic

Raffinato

Geschikt voor alle koffievarianten
——————————————-
De Raffinato is een smaakvolle Italiaanse espressokoffie, stevig en iets zoet van smaak.
Een Italiaanse espressokoffie die u lekker lang zal nasmaken. Geselecteerd uit de beste robusta en arabica koffiebonen.

Esperienza

Voornamelijk geschikt voor espresso en cappuccino
——————————————-
De Esperienza is een donkere, krachtige Italiaanse espressokoffie met een vleugje cacao en een peperige afdronk. Voor deze melange zijn bonen gebruikt die afkomstig zijn uit Indonesië en Zuid-Amerika.

Espresso Decafeo

100% arabica koffie, biologisch en fairtrade gecertificeerd. Een prachtig melange, heerlijk als espresso maar ook geschikt voor snelfilter.

Sicilia

Geschikt voor espresso en cappuccino
——————————————-
De Sicilia is de ultiem krachtige Italiaanse espresso koffie. Deze melange is uitermate geschikt voor het maken van een echte sublieme Italiaanse espresso of een heerlijke cappuccino. Deze espresso koffie is een briljante mix van robusta en arabica koffiebonen.

Café del Mundo

Voornamelijk geschikt voor espresso en cappuccino
——————————————-
De Café del Mundo (voorheen Moccarabica) is een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body.

Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen zoals Indonesië; een land met een tropisch klimaat en bergen waar koffieplanten goed kunnen groeien. Een melange die de wereld aan smaken in zich heeft, met recht een ‘café del mundo’

Café del Dia

Geschikt voor alle koffievarianten
——————————————-
De Aureo is een heerlijke espressomelange met een volle zacht romige afdronk.

De melange is samengesteld uit koffiesoorten die onder andere afkomstig zijn uit Brazilië; een land dat ten zuiden ligt van Amerika en één van de grootste koffieproducenten ter wereld is. Een koffie voor de nieuwkomer in de espresso wereld en voor de kenner een heerlijk moment om van deze koffie te genieten.

Cerro Azul (Max Havelaar) koffies

Voorverpakte gemalen koffie voor de snelfilter zetmethode.

Arabica

Cerro Azul Arabica, een heerlijke fruitige 100% arabica melange. Frisse, milde koffie met een zachte nasmaak.

Seizoenskoffies

Elk seizoen heeft zijn eigen karakteristieke koffiemelange.

Café Molla (Lentekoffie)

Een lentekriebel prikkelende koffie, het is alsof een bloesemgeur als een zijdezacht briesje langs je heen gaat. Je proeft de subtiele koffietonen van de jonge oogst, die zich na het doorslikken ervan nog heel even laten nasmaken. Sluit je ogen en laat de lente door je heen stromen.

Café Quente Dia (Zomerkoffie)

Een heerlijke Midden-Amerikaanse zonovergoten koffie melange. Tikje fruitig en een vleugje kruidig. Iets zoet en onweerstaanbaar lekker. In vergelijking naar de wijn is dit een mooie rosé. Een zeer goede Café Cream-, een opmerkelijke espresso en een geweldige filterkoffie

Café Otõno Dia (Herfstkoffie)

Een heerlijke, volle complexe koffie. Prachtige body, kleurrijk en veelzijdig. Deze melange heeft een subtiel chocoladebittertje en laat zich goed combineren met de herfstcompositie uit ‘De Vier Jaargetijden” van Vivaldi.

Café Inverno (Winterkoffie)

Een volle, complete en ronde koffie met body en een mooi bouquet. Laat zich goed mengen en blijft staan met slagroom, siroop, likeur en sterke drank. Deze koffie is geschikt voor zowel espresso- en filterkoffie.