Goede koffie past bij een succesvol bedrijf!

De gemiddelde werknemer vindt lekkere, gevarieerde koffie op het werk belangrijk. Er is zelfs bewezen dat werknemers beter presteren zodra ze goede koffie drinken op het werk. Maar goede koffie is niet alleen belangrijk voor werknemers, ook voor klanten!

Goede koffie laat een goede indruk achter, een visitekaartje voor uw bedrijf!

Sjoch! Koffie & Thee heeft ruim 12 soorten versgebrande koffiebonen. Deze bonen ziten verpakt in speciale ventielzakken zodat de versheid gegarandeerd is voor ruim 1 jaar!
Wij hebben een top 3 gemaakt van, ambachtelijk dubbel gebrande koffiebonen, de meest geschikte koffiebonen voor op het werk, al deze soorten zijn geschikt om te drinken als espresso, cappuccino, of als ‘gewone’ koffie.

Café Diego
Een krachtige, frisse koffe met een mooie body en een iets zoete afdronk. Een perfecte koffie die zich in alle situaties en op elk moment van de dag de verwachting vervult van een koffiegenieter.

Café del Mundo
Allen de beste arabica bonen zijn gebruikt voor deze koffie. Vol en krachtig van smaak. Heerlijk om de ochtend mee te starten, of als opkikker tussendoor.

Café del Dia
Een zeer smaakvolle, stevig geurige koffiemelange. Voor de hele dag een moment om van deze koffie te genieten.

Voor bedrijven hanteren wij een zeer scherpe prijs. Wij kunnen ons voorstellen dat u onze koffie graag vooraf wilt proberen. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspaak maken via ons e-mailadres: info@sjoch-koffieenthee.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op: 0512-513150.

Binnen Drachten bezorgen wij vanaf 8 kilo gratis, buiten Drachten werken wij met een koerier, hiervoor zullen extra bezorgkosten in rekening gebracht worden.